top of page

27 партии и коалиции регистрираха кандидати за народни представители в област Благоевград

Общо 27 партии и коалиции са регистрирали кандидати за депутати на изборите на 14-и ноември в РИК- Благоевград. Единствената партия, която не е регистрирала листа в областта е БЗНС. Последни днес се регистрираха от "Демократична България", "Изправи се! Ние идваме!", "Възраждане" и др. Вижте и техните листи за народни представители


Днес бе последният ден за регистрацията на листите за народни представители в РИК-Благоевград. Общо 27 партии и коалиции са регистрирали свои кандидати за народни представители за област Благоевград.


Водач на листата в партията на Мая Манолова в областта очаквано ще бъде адвокат Албина Анева.


Водач на ДБ в Благоевград е досегашният депутат от Разлог Иван Димитров. Изненадата идва с поставянето на кадърът на ДСБ Борис Джолев на второ място, а третото място е за Владимир Миленков. Прави впечатление липсата на екс председателя на ДСБ в Благоевград Калоян Ханджийски. В листата не фигурира и председателката на ДСБ д-р Виктория Каракостова.


Партия Възраждане е регистрирала листа от девет кандидати за народни представители. Водач е областният лидер на партията Цончо Ганев, а на второ място е председателката на Възраждане в Благоевград, адвокат Цвета Рангелова.


Ангел Джамбазки ще води листата на ВМРО в Благоевград. ВМРО също е регистрирала листа от девет кандидати за депутати. Глас Народен също избраха последния ден за регистрация на листа с двама кандидати- водач за Благоевград е Денислав Кутев.


Атака пък регистрира листа от трима кандидат депутати, чиито водач е Кристиян Роберт Димитров.


Е. Георгиева,

Югозапад Днес
bottom of page