top of page

Стотици се събраха на площада на Благоевград за запалването на Коледната елха

Коледната елха на Благоевград бе запалена в присъствието на стотици благоевградчани, които напълниха центъра на града. Водещ на церемонията бе актрисата Мая Бежанска. Появата на Дядо Коледа на площад "Георги Измирлиев" в Благоевград зарадва малчуганите, а специалното музикално пиротехническо шоу на Община Благоевград беше една от атракциите на вечерта.


Запалването на Коледната елха в Благоевград се радваше на изключителен интерес- стотици напълниха площад "Георги Измирлиев" в града. По булевардите и кръговите кръстовища гражданите пък вече се радват на приказната украса.

В програмата взеха участие деца и артисти от местни школи и културни институти, а водещ беше обичаната актриса Мая Бежанска. Кметът на Благоевград също Илко Стоянов поздрави присъстващите на площада със специално изявление. “Благоевград е жив, Благоевград е богат, защото има тези прекрасни деца. Истината е, че хората са важни. Коледа е доброта и любов! Бъдете здрави! Весели коледни и новогодишни празници“, пожела кметът Стоянов.Пристигането на Дядо Коледа зарадва малките и големи зрители. Класическа коледна музика пък звучеше на живо от Биг Бенд Благоевград. Голямата атракция на вечерта беше специалното музикално пиротехническо шоу.

https://www.facebook.com/blgmun/videos/3006170249596906

Припомняме, че тази година Община Благоевград е приготвила множество коледно-новогодишни инициативи под надслов "Коледата е възможна".


Снимка: blagoevgrad.eu

Община Благоевград


bottom of page