top of page

Ръководството на ДСБ-Благоевград оттегли доверието си от Калоян Ханджийски като общински съветник

На сесия на Общински съвет днес в Благоевград общинското ръководство на ДСБ оттегли доверието си от общинския съветник, представляващ ДБ Калоян Ханджийски и го призова за оставка от местния парламент. Така Ханджийски вече не представлява Демократи за силна България в Общинския съвет на града


В началото на сесия на ОБС-Благоевград, която тече в този час бе изчетена декларация, с която общинското ръководство на ДСБ оттегля доверието си от общинския съветник, представляващ ДБ в местния парламент. Декларацията изчете председателят на ОБС Благоевград Радослав Тасков. В нея се казва, че ръководството на Демократи за силна България призовава г-н Калоян Ханджийски за оставка от местния парламент, тъй като вече не може да представлява ценностите на партията. "Оставяме на морала на г-н Ханджийски дали да подаде оставка", завършва декларацията, подписана от седем от ръководните членове на политическата организация.

Припомняме, че Калоян Ханджийски беше председател на ДСБ в Благоевград близо десетилетие. В последната година подаде оставка от ръководството, а преди близо месец новото ръководство на партията го обвини в системно вземане на еднолични решения.

Темата продължава.


Югозапад Днес

bottom of page