top of page

Радан Кънев ще е лектор на международен семинар на Фулбрайт България


Международен семинар на тема "Стратегии за укрепване на демокрацията: кризата на представителството" ще проведе Българо-американската комисия за образователен обмен "Фулбрайт". Лектор по темата ще е и евродепутатът от ДСБ Радан КъневБългаро-американската комисия за образователен обмен „Фулбрайт“ със съдействието на Държавния департамент на САЩ кани на второто издание на Международния Фулбрайтов семинар за демокрация. Този път на фокус са предизвикателствата пред ефективното демократично представителство и гражданското участие.

Докторанти, студенти в магистърска и бакалавърска програма (3-та и 4-та година), граждански активисти и професионалисти с интерес в областта на политическите науки, публична администрация, история, социология, право, гражданско общество, национална и международна сигурност и д.р. са добре дошли да участват в семинара!


Евродепутатът Радан Кънев и журналистът Димитър Кенаров ще се включат като лектори в третия ден на семинара: на 26-и септември.

Цялата информация за програмата, лекторите и процеса за регистрация за участие или за присъствие можете да намерите тук: https://www.fulbright.bg/en/fis-2021/

bottom of page