top of page

Първото коледно градче в Благоевград отваря врати утре!

Благоевград най-сетне ще има свое коледно градче! Тази година жителите на града ще посрещнат празниците с истинско коледно градче, разположено в централната градска градина, което цял месец ще радва благоевградчани със обособена сцена, грил зона, топли напитки и много коледно настроение. Официалното откриване е утре вечер от 18 часа. Тогава ще грейнат и светлините на голямата елха. Прави добро впечатление, че от Общината са се постарали да има изненади за всички възрасти- от дискотека, до караоке и танцови изяви! Вижте още


Коледните светлини в Благоевград тържествено ще бъдат пуснати утре, 2 декември, от 18.00 часа. Тази година програмата ще бъде различна от досегашните, като началото ще бъде поставено на пл. „Георги Измирлиев“, където ще пристигне добрият Белобрад старец, а жителите и гостите на Благоевград ще станат свидетели на красиво огнено шоу. Непосредствено след това Коледният дух ще ни отведе в Централната градска градина, където за първи път е обособено специално Коледно градче, в което първите гости ще бъдат посрещнати от Биг Бенд - Благоевград.

Коледното градче ще предлага на едно място топли напитки – капучино, ароматен чай, топъл шоколад, сладки изкушения, ще има обособена грил зона и сцена, на която ще се представят различни прояви – караоке и дискотека за деца, занимателни игри, танцови изяви и др. To ще бъде отворено за посетители от 02 декември до 06 януари. Мотото на празничната програма тази година е „Да бъдем заедно на Коледа“, като в нея Община Благоевград е предвидила много изненади.


Югозапад Днес

bottom of page