top of page

"Продължаваме промяната" регистрира листите си в Благоевград и в момента изгражда местна структура

ПП регистрира листите си в Благоевград. Водач е дългогодишният професор по финанси в АУБ Андрей Гюров. В момента партията изгражда структурите си в областния център. "Ще използваме ясен и прозрачен подбор при изграждането на структурите на партията на местно ниво", каза за "Югозапад Днес" Андрей Гюров. Вижте още


Партията на Кирил Петков и Асен Василев регистрира своя листа с кандидати за народни представители в област Благоевград. Водач на листата и областен лидер на "Продължаваме промяната" ще бъде професорът по финанси в АУБ Андрей Гюров. На второ място в листата е бизнесменът Владимир Табутов, а трета в листата е юристката Екатерина Димитрушова. Подборът на участниците в листите на "Продължаваме промяната" бе определен на централно ниво- сред важните критерии е и кандидатите да не са участвали в повече от една партия и да са добри професионалисти в областите, в които работят.

Паралелно с кампанията за изборите, в момента партията изгражда своя местна структура в Благоевград. "Критерият ни при изграждане на структурата в Благоевград ще бъде същият като на централно ниво- ще направим ясен и прозрачен подбор", каза за "Югозапад Днес" водачът на листата Андрей Гюров.


До дни се очаква и представяне на всички кандидати в листата на "Продължаваме промяната" пред местни медии.Ц. Митова,

Югозапад Днес,

Снимка: АУБ

bottom of page