top of page

Поредна вандалска проява в Благоевград

Вандалите в Благоевград изглежда нямат почивен ден. Този път младежи умишлено счупиха табло за афиши пред зала "22-и септември" късно снощи. Това е поредна вандалска проява в Благоевград, въпреки че от звено "Инспекторат" към Община Благоевград непрекъснато се отзовават на подобни сигнали. От Общината ще сезират и органите на реда, от които гражданите очакват повече активност по отношение на превенцията на зачестилия вандализъм в града.


Отново вандалска проява в Благоевград! Младежи счупиха табло за афиши пред зала „22 септември“. Поредна вандалска проява е извършена късно снощи в Благоевград. Обект на посегателство е станало едно от таблата, предназначено за поставяне на афиши и обяви, намиращо се пред зала „22 септември“.

Тази сутрин служители към Община Благоевград са прегледали камерите в района, като на записите ясно се виждат двама младежи, които умишлено чупят съоръжението. За случая ще бъдат сезирани органите на реда. Община Благоевград призовава жителите, които имат информация за нарушители и вандалски прояви да подават сигнали, както на полицейските власти, така и дежурните денонощни телефонни линии към Община Благоевград - 073/ 88 44 34 и 073/ 88 44 06.

Цялото видео тук:

https://www.facebook.com/ObshtinaBlagoevgrad/videos/1298514827639015


Югозапад Днес

bottom of page