top of page

"Панорама на университетите" стартира в Благоевград днес

Близо 22 университета от цялата страна ще участват в трето поредно издание на "Панорама на университетите". Събитието е особено подходящо за бъдещите студенти. Организатор е Община Благоевград и Центърът за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград. Вижте още22 университети от страната ще се включат в третото издание на Панорама на университетите. Събитието се организира по инициатива на Община Благоевград и ЦПЛР – Център за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград.

Панорамата ще се проведе на 20 и 21 октомври в онлайн среда на официалната Фейсбук страница на ЦПЛР – ЦЛТРДБ: bit.ly/3oGBvL9 ; bit.ly/3DmFGjn. Събитието ще стартира в 10:00 часа.

Целта на инициативата е да се предостави качествена информация на кандидат-студентите и да се осъществят полезни контакти между тях и представителите на едни от най-търсените и престижни висши учебни заведения в България.

През 2020 г. Панорама на университетите се проведе за втори път в Благоевград като участие в събитието взеха 14 университети от цялата страна. Тази година участие са заявили 22 висши училища.Югозапад Днес

bottom of page