top of page

Община Благоевград с 400 нови пейки

Над 400 нови пейки ще бъдат монтирани на територията на община Благоевград в рамките на кампанията "Заедно за нашия общ дом". Зачестилите вандалски прояви в дежурно оставяха парковете в града без място за почивка. От общината вече са започнали поставянето на пейките като първи от новата придобивка вече се възползват в кварталите "Еленово", "Ален Мак" и др. Вижте ощеНад 400 пейки ще бъдат поставени на различни обществени места на територията на града и селата в община Благоевград. Монтирането на съоръженията, които са закупени по идея на жители, подали заявления в рамките на кампанията „Заедно за нашия общ дом“, вече започна и ще се извършва поетапно. Сред местата, на които към този момент има позиционирани нови пейки са квартал „Еленово“, ж.к. „Ален мак“, в района на Благоевградска професионална гимназия, при автогарата, ж.к. „Запад“, селата Зелен дол, Церово и др.

Пейките са изработени от висококачествен материал, а целта е да се създадат по-добри условия за жителите и гости на Благоевград за почивка и отдих на открито.


Разчети показват, че в рамките на кампанията „Заедно за нашия общ дом“ най-много подадени заявления има именно за поставяне на пейки.


Югозапад Днес

bottom of page