top of page

Община Благоевград с безплатна детска школа през лятото!

Новината, която всички родители чакат! Благоевградските деца ще се радват на безплатна лятна школа, организирани за втора поредна година от Община Благоевград. Това е една от силните идеи на администрацията на кмета Илко Стоянов и изключително удобство за родителите. Миналата година стотици деца посещаваха целодневната школа абсолютно безплатно, а отзивите бяха страхотни. Тази година Центърът за личностно и творческо развитие ще предлага безплатни занимания всеки ден от 19-и юни до края на август! Записването започва от началото на юни. Вижте подробности


Община Благоевград и Център за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград организират за втора поредна година безплатни занимания по интереси през лятната ваканция. Инициативата се провежда за втора година с цел осмисляне на свободното време на децата и учениците на Благоевград, за периода от 19.06.2023 г. до 31.08.2023 г. В нея могат да се включат деца на възраст от 6 до 12 години. Заниманията са безплатни, като ЦЛТРДБ осигурява необходимите материали. Децата и учениците ще бъдат разпределени в групи, които ще посещават различни занимания на ротационен принцип.

Не се приемат групи от деца и ученици, записани в частни занимални и школи. Целодневните занимания ще се провеждат от 08.30 ч. до 17.30 ч., в кв. „Вароша”, в сградата на Младежки дом, както и на различни места, на територията на училища партньори /очаквайте допълнително списък на училищата/. Записването на децата в заниманията ще започне от 05.06.2023 г. на място в сградата, на Младежки дом чрез попълване на Заявление по образец и ще продължи през целия период на заниманията. В заниманията могат да се включат всички деца, независимо от тяхното месторождение или местоживеене.


Югозапад Днес

bottom of page