top of page

Община Благоевград представя българо-гръцко бизнес изложение днес

От Община Благоевград представят бизнес изложение, в което ще вземат участие 30 български и 30 гръцки фирми и производители. Инициативата се провежда в зала "Орфей“ на парк „Македония“ днес. Посетителите ще имат възможност да разгледат различни видове храни, вина, мед, маслини, гръцки зехтин и др. Освен това ще бъдат подредени щандове с различни ръчно изработени аксесоари. Входът е свободен!


Благоевград е домакин на бизнес изложение, в което ще вземат участие 30 български и 30 гръцки фирми и производители. Инициативата се провежда в зала „ Орфей“ на парк „Македония“ днес. Тя ще стартира в 10.00 часа и ще продължи до 16.00 часа в съботния ден. В нея ще вземат участие представители на четири основни сектора - туризъм, агро-хранителен сектор, креативни индустрии и строителни материали.

Посетителите ще имат възможност да разгледат различни видове храни, вина, мед, маслини, гръцки зехтин и др. Освен това ще бъдат подредени щандове с различни ръчно изработени аксесоари, ръчно рисувани шапки, домашна козметика, картини, дърворезби, икони, лазерно изрязани железни орнаменти и мини фонтани! По време на изложението ще бъдат представени и оферти на туроператорски агенции, хотели, семейни вили. Изложението се организира от Търговско-промишлена палата-Благоевград в сътрудничество с Община Благоевград. То е в рамките на проект „Укрепване на предприемаческата култура и сътрудничеството в допустимия трансграничен регион“, с акроним „STRENGTHEN“ по Програмата за сътрудничество Interreg V-A "Гърция-България 2014-2020, договор за субсидия: B6.3a.25/13.04.21.


Югозапад Днес

bottom of page