top of page

Няма да има засилено полицейско присъствие на изборите в Благоевград?

Наблюдението на проблемната Ромска махала тази неделя най-вероятно ще продължи. Телефонната линия на МВР-Благоевград за изборни нарушения също ще работи.Според непотвърдена информация, присъствието на жандармерията в града ще бъде намалено заради командироването на кадри в цялата страна. Според наши източници, жандармерията ще бъде командирована по цялата област, а отделно от това МВР ще продължи да наблюдава "проблемните секции" в Благоевградско.


Огромен ресурс полицаи пък ще бъдат командировани в цялата страна за парламентарните избори в неделя, казаха от Министерството. Кадри от Благоевград също ще бъдат изпращани в различни части от страната, за да следят за купен вот и изборни нарушения. По непотвърдена информация, в Благоевград ще има около десетина автомобила на жандармерията.


Припомняме, че от ОДМВР-Благоевград пуснаха телефонна линия за сигнали за изборни нарушения, която ще работи до 12.07.2021 г.


На телефон 073/ 867676 и 073/ 867434, както и e-mail: blagoevgrad@mvr.bg гражданите ще могат да уведомят МВР-Благоевград за забелязани изборни нарушения. Линиите ще бъдат обслужвани непрекъснато.


Екип Югозапад Днес


bottom of page