top of page

Мая Манолова подкрепи Илко Стоянов за кмет на Благоевград

Мая Манолова заяви, че в лицето на Илко Стоянов Благоевград може да постигне промяната. Промяната в България ще започне от Благоевград, каза МаноловаПредседателката на "Изправи се! Мутри Вън!" Мая Манолова пристигна в Благоевград, за да подкрепи Илко Стоянов за кмет на община Благоевград като каза, че вижда промяната в негово лице. Тя заяви, че подкрепя напълно програмата на Стоянов и посочи, че той може да бъде кметът, който да направи Благоевград първата електронна община.


Манолова посочи още, че програмата на кандидата на ИТН Илко Стоянов е силна, насочена към инвестиции, зелени зони и модернизиране на града. Тя се ангажира да помогне на града да привлече нови инвестиции. По думите й, чистият въздух, спирането на безразборното застрояване и др. са сред наболелите проблеми на града, които Илко Стоянов има силите да реши. Тя бе категорична, че няма да позволи застрояването на парк "Бачиново" да се случи.


Председателката на "Изправи се! Мутри вън!" заяви, че е възмутена от шоковото вдигане на цените на тока и водата и заяви, че исканото увеличение на цените е абсолютно несправедливо. "Един от първите органи, за чието разформироване ще настояваме от "Изправи се! Мутри Вън! е КЕВР. Ще бъдат създадени нови правила за енергийния регулатор, който да работи в интерес на гражданите", каза още Манолова.


Георги Аргиров

bottom of page