top of page

Мая Манолова подкрепи Илко Стоянов за кмет на Благоевград

Председателката на "Изправи се! Мутри вън!" каза, че очаква партийните лидери да преглътнат егото си и да подкрепят кандидата на "Има такъв народ" Илко Стоянов


Манолова дойде специално в Благоевград, за да подкрепи Илко Стоянов и го нарече "лицето на промяната". Тя заяви още, че очаква от Стоянов да подкрепи каузата за чист въздух в Благоевград. "Очакваме, че бъдещият кмет на Благоевград Илко Стоянов ще продължи линията против презастрояването на града. Очаквам Благоевград да има голям, модерен и зелен парк", каза Мая Манолова.

Илко Стоянов заяви, че благодари за подкрепата и за разумния политически модел, който от партията на Манолова показват. Промяната е неизбежна, каза Стоянов.


Журналистите обаче я питаха защо от "Демократична България" не са подкрепили Илко Стоянов и не са се обединили зад кандидатурата му? Манолова каза, че очаква балотаж, на който Стоянов да получи подкрепата както на "Изправи се! Мутри вън!", така и на ДБ.

"Ние не издигнахме собствен кандидат, именно защото сме наясно, че промяната се случва с обединение и с преглъщане на партийното его", категорична бе Манолова.

bottom of page