top of page

Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов: Цвета Рангелова е душата на нашата организация

На отворена среща в Благоевград Костадинов подкрепи кандидатите от парламентарната листа на "Възраждане" в Благоевград Цончо Ганев и Цвета Рангелова. Той беше категоричен, че Цвета Рангелова е най-достойният кандидат кмет в БлагоевградВчера в Благоевград се проведа открита среща с жителите на града и лидерът на партия „Възраждане“ Костадин Костадинов, който дойде на място и подкрепи кандидата си за кмет на Благоевград Цвета Рангелова. На срещата присъства и първият в парламентарната листа на партията за Благоевград Цончо Ганев.


„Това, което се случва в Благоевград е уникално и досега в съвременната история не се е случвало такова нещо: никога досега не се е случвало в хода на парламентарни избори да има и кампания за местни избори на областен център“, посочи Костадин и каза, че през последните 140 години у нас за първи път имаме предсрочни парламентарни избори поради невъзможността да се състави кабинет

Костадинов посочи, че изборите в Благоевград са изключително важни, те са преоценяване на цялостния избор на българина. „Цвета Рангелова е душата на нашата организация“, категоричен бе председателят на „Възраждане“ и каза, че като кандидат за кмет Цвета притежава необходимите качества за бъдещето на Благоевград."Това е нашият град, нашите пари, нашите улици. Ние не сме само длъжници по кредити, избиратели и данъкоплатци. За съжаление през последните десетина години Благоевград загуби облика си и много млади хора напуснаха града. Общината е на червено, финансовото положение в Благоевград е тревожно. Моите мерки са прости, но ефективни и реалистични“, каза Рангелова и обеща съвместни инициативи с гражданите, които реално да дават резултат в управлението на града.

bottom of page