top of page

Как Благоевград ще посрещне Нова Година?

Новата 2023-а ще настъпи с празничен концерт на площад "Георги Измирлиев" в Благоевград. От Община Благоевград са приготвили приятни изненади за всички, които искат да посрещнат годината под открито небе. Програмата започва от 23 часа на 31-и декември с разнообразни и обичани изпълнители. От 12.30 часа в новогодишната нощ пък благоевградчани ще се насладят на празничната заря, която ще настъпи веднага след традиционното празнично обръщение на градоначалника Илко Стоянов. Коледното градче пък ще работи и в новогодишната нощ. Вижте още

С празничен концерт Благоевград ще отбележи настъпването на новата 2023 година. Програмата, подготвена от Община Благоевград, ще се проведе 31 декември на площад "Георги Измирлиев". В нея ще вземат участие местни изявени певци и специалните гости "Пиринско тройче".

На сцената ще излязат обичаните и популярни изпълнители Иван Гоцев, Иван Радев, Захари Костов, Кирил Костов, Малин Домозетски, Мариана Манолева, Борис Коцаков, Павлина Теова, Стоян Джельов, Надя Андонова, Милена Пищолска, Стойка Германова, Димана Боянова и групата „Пиринско тройче“.

Кметът на Благоевград Илко Стоянов ще приветства жителите и гостите на града в 00.30 часа, след което ще има и пиротехническо шоу.

Началото на самата празнична програма ще бъде поставено в 23.00 часа.


Югозапад Днес

bottom of page