top of page

И днес продължава фестивалът "Здравей, здраве" в Благоевград

И днес продължава фестивалът "Здравей, Здраве" в Благоевград, който се провежда в Младежкия дом в града. Фестивалът популяризира здравословния начин на живот във всички негови аспекти: физическо, емоционално, ментално и духовно здраве. Предлага се богат избор за участие в безплатни лекции, практики, спортни дейности. Входът е свободенВ неделя програмата продължава от 10:00 часа с лекции и практики. Билките в Аюрведа, аромотерапията, мощната сила на антиоксидантите и други са сред темите на лекторите. Паралелно ще вървят и практиките по мандала танци, миофасция, дишане, Фалун Дафа и други.

През двата дни във фоайето на Младежкия дом ще има арт работилници и Школа по екология за деца, а в съботния ден в залата на Кукления театър – представлението „Халифът щърк“.

Фестивалът „Здравей, Здраве“ е начинание, което се реализира чрез доброволното участие на десетки физически и юридически лица, подкрепя се от Община Благоевград и Центъра за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград. Входът за всички събития е свободен.


bottom of page