top of page

Интересно бизнес изложение в Благоевград

Община Благоевград е домакин на бизнес изложение с участието на над 30 български и над 30 гръцки фирми. Инициативата ще представи щандове с ръчно изработени аксесоари, вина, мед, домашна козметика, дърворезби и др. Събитието ще се състои на 15-и октомври в парк "Македония" от 10 часа. Входът е свободен


Благоевград е домакин на бизнес изложение, в което ще вземат участие 30 български и 30 гръцки фирми и производители. Инициативата ще се проведе в зала „ Орфей“ на парк „Македония“ на 15 октомври. Тя ще стартира в 10.00 часа и ще продължи до 16.00 часа в съботния ден. В нея ще вземат участие представители на четири основни сектора - туризъм, агро-хранителен сектор, креативни индустрии и строителни материали.

Посетителите ще имат възможност да разгледат различни видове храни, вина, мед, маслини, гръцки зехтин и др. Освен това ще бъдат подредени щандове с различни ръчно изработени аксесоари, ръчно рисувани шапки, домашна козметика, картини, дърворезби, икони, лазерно изрязани железни орнаменти и мини фонтани!

По време на изложението ще бъдат представени и оферти на туроператорски агенции, хотели, семейни вили. Изложението се организира от Търговско-промишлена палата-Благоевград в сътрудничество с Община Благоевград. То е в рамките на проект „Укрепване на предприемаческата култура и сътрудничеството в допустимия трансграничен регион“, с акроним „STRENGTHEN“ по Програмата за сътрудничество Interreg V-A "Гърция-България 2014-2020, договор за субсидия: B6.3a.25/13.04.21.

Входът е свободен!


Югозапад Днес

bottom of page