top of page

Защо кандидат за кмет и кандидат за народен представител ходят на събития на Общината?

Защо кандидатът за кмет Румен Томов и кандидатът за народен представител от ГЕРБ Бисер Михайлов присъстват на общинско събитие и в качеството си на какви? Всички ли кандидат-кметове и кандидат-народни представители получиха покана от Общината? И всичко ли вече е PR?
Тази вечер Община Благоевград откри паметник-костница на загиналите войниците от Горна Джумая. На събитието наред с врид кмета Ясен Попвасилев, беше и кандидатът за кмет на община Благоевград Румен Томов. Рамо до рамо с него беше бившият областен управител Бисер Михайлов, който пък е кандидат за народен представител от листата на ГЕРБ.


На иначе хубавото събитие за Благоевград- откриването на възстановения Паметник-костница на загиналите 581 офицери и войници през Междусъюзническата и Първата световна войни в Горна Джумая, за чието възстановяване благоевградчани от години водиха подписка, се мярнаха лица от предизборната кампания. Нищо против гражданското присъствие, само че дали останалите лица от предизборната кампания са били поканени от Общината?


На практика всеки може да присъства, но в разгара на предизборната кампания вече всичко изглежда като бегъл напън за трупане на гласове. А Общинските събития от такава важност би трябвало да бъдат с покани. И не само за определени личности.


Г. Аргиров

bottom of page