top of page

Дупките в района на Джамията в Благоевград заради ремонт на ВИК

Днес ще се възстановява асфалтовата настилка в района на Джамията в Благоевград. Огромните дупки на пътя там бяха причинени заради реконструкция на ВиК мрежата преди месец. До 21-и включително се въвеждат и промени в градския транспорт заради ремонта там.


Възстановяват асфалтовата настилка в района на Джамията в Благоевград, временно се променя маршрутът на автобусни линии № 2 и № 3 Стартират възстановителни дейности на асфалтовата настилка, нарушена заради реконструкция на ВиК мрежата в района на Джамията в Благоевград. Във връзка с ремонта се налага и въвеждане на временни промени по отношение на маршрута на градския транспорт. Същите влизат в сила от 00.00 часа тази вечер и важат до 23:59 часа на 21.10. 2021 г .

С цел регулиране на движението е изготвен график, като автобусите от линия № 2 и № 3 ще се движат, както следва: Автобусна линия № 2 по маршрут: бул. „Джеймс Баучер“, кръгово кръстовище, образувано от ул. „14-ти полк“ и ул. „Александър Стамболийски“, кръгово кръстовище при ПГСАГ „Васил Левски“, автобусна спирка срещу блок „Лира“, по ул. „Владо Черноземски“ към кръговото кръстовище на III ОУ и обратно, след което продължава по маршрут на линия №2. -Автобусна линия № 3 по маршрут: бул. „Васил Левски“ кръгово кръстовище образувано от бул. „Джеймс Баучер“ и ПГСАГ „Васил Левски“, кръгово кръстовище, образувано от ул. „14-ти полк“ и ул. „Александър Стамболийски“, за механа „Воденицата“. Движението на леки автомобили ще се осъществява, след като водачите завиват вляво или вдясно по ул. „Аргир Манасиев“. Пешеходното движение ще се осъществява, съгласно поставената пътна сигнализация /покрай кръстовището/. Община Благоевград апелира за разбиране и търпение от страна на жителите!


bottom of page