top of page

Драматичен театър "Никола Вапцаров" с изненада по случай празника на Благоевград!

Благоевградският театър е приготвил приятна изненада за своите зрители по случай празника на Благоевград! Както винаги от театъра показват, че са една от най-важните институции за благоевградчани и пускат всички билети за вечерните си спектакли на цена от 10 лева.


Всеки желаещ да гледа спектаклите за възрастни на благоевградския театър през десетия месец от годината има възможност да закупи билети на преференциални цени. До 10.10.2021 година (неделя) всички билети за вечерните спектакли на театъра са на цена от 10 лева!

През месец октомври на сцената на благоевградския театър ще се изиграят спектаклите „Колко е важно да бъдеш сериозен“ – 15 октомври; „Под манастирската лоза“ – 18 октомври, а на 29 октомври от 19:00 часа един от най-популярните спектакли, който се превърна в театрално събитие със своята премиера през 2019 година ще се изиграе отново в Благоевград – „Портретът на Дориан грей“ по едноименния роман на Оскар Уайлд, с режисьор Стайко Мурджев.

Зрителите могат да се възползват от преференциалните цени, както в касата на театъра, така и при закупуване на билети онлайн в системата entase (www.entase.bg/dt.blagoevgrad/) като въведат код „10до10“ в раздел „Имам ваучер“, преди да завършат онлайн покупката. Промоционалната стойност на билетите не е валидна в комбинация с други намаления, ценови политики и ваучери. Желаещите да получат допълнителна информация, могат да се свържат с екипа на театъра на телефон 0879 523 729, e-mail dt_vapcarov@abv.bg, както и на място в касата на театъра – пл. „Георги Измирлиев“ №1.

Драматичен театър „Никола Вапцаров“ – Благоевград уверява, че представленията се провеждат при стриктно спазване на действащите противоепидемични мерки! Заради намаления максимално допустим капацитет (50%) от културния институт припомнят на зрителите да побързат с резервирането и закупуването на билети за представленията, тъй като местата са ограничени. При евентуално усложняване на епидемичната обстановка в Благоевград и преустановяване на дейността на театъра, зрители ще могат да презаверят своите места в залата или да им бъде възстановена заплатената сума.

bottom of page