top of page

Дневният център за пълнолетни лица с увреждания в Благоевград проведе спортен празник

Екипът на ДЦПЛУ "Зорница" в Благоевград достави радост на младежите и девойките, посещаващи социалната услуга със спортен празник под надслов "Довиждане лято, здравей есен". Празникът се проведе в парк Бачиново и приключи с медали за шампионите, които бяха наградени от директора на дирекция "Социална и жилищна политика" в Община Благоевград Емилия Халилова-Цветина. Вижте още


Екипът на ДЦПЛУ “Зорница“, организира за младежите и девойките , посещаващи социалната услуга, спортен празник под мотото „Довиждане лято, здравей есен“.

Празникът се проведе вчера в парк Бачиново в града.

Младежите и девойките показаха спортните си умения, разделени в отбори в духа на „Игри на волята“. Събитието приключи с грамоти и медали за всеки участник, а всички заедно вдигнаха купата на шампионите. Организатори и гости на събитието бяха г-жа Халилова- Цветина, директор на Дирекция "Социална и жилищна политика" в Община Благоевград, както и Елена Караколева и Милена Донева – експерти качество на социалните услуги в общината.

Подобна организация е изключително полезна за лицата с увреждания, подчертаха родителите, а от социалната дирекция им обещаха още такива празници на спорта.


Югозапад Днесbottom of page