top of page

Депутатът Пламен Николов е кандидатът за министър-председател на Има такъв народ

Президентът Румен Радев връчи мандат на партията с най-много гласове на парламентарните избори - "Има такъв народ". Кандидатът за премиер на ИТН е депутатът Пламен Николов. Вижте кой е Пламен Николов


Пламен Николов е завършил СУ „Св. Климент Охридски“. Доктор по философия на правото, политиката и икономиката. Има над 15 години опит в бизнес развитието и управлението на проекти

Биография:

Пламен Николов е роден на 29 юли 1977 г. в Горна Оряховица.

Завършил е СУ „Св. Климент Охридски“ и Klagenfurt Alpen-Adria Universitat, Austria, доктор по философия на правото, политиката и икономиката.

"Отговаря за цялостното бизнес представяне на компания в 67 международни пазара със 600+ търговски B2B партньора. Осигурява постигането на всички планирани стратегически корпоративни и търговски цели на компанията в съответните пазари. Управлява всички процеси в компанията, свързани с търговския оборот, разходния баланс, ЧР, финансовите потоци и маркетинг дейността.

Работил е с големи клиенти като Амазон, Уигъл, Интерспорт, Спортона, ЕМАГ, Плувни федерации, Олимпийски национални комитети", гласи представянето на трудовия му опит в сайта на партията.

Пламен Николов е експертът на партията за сектор "Образование".

Избран е за народен представител от Шумен.


Е. Георгиева,

Югозапад Днес


bottom of page