top of page

Голямото лятно танцуване в Благоевград продължава и през този уикенд

Настроението и танците на открито се превърнаха в запазена марка на летен Благоевград. Тази събота подплощадното пространство под АУБ и ДТ „Никола Вапцаров“ ще бъде най-горещото място в града с вдъхновяваща салса фиеста за големи и малки. Ето къде и как може да потанцувате през уикенда в БлагоевградЛятото в Благоевград преминава под знака на танците, а от Община Благоевград искат да превърнат хубавото събитие в традиция. Тази събота подплощадното пространство под АУБ и ДТ „Никола Вапцаров“ ще се превърне в най-горещото място в областния център с вдъхновяваща салса фиеста.

Танцово училище „Art&Dance“ кани малки и големи да усетят магията на латиното с професионалните танцьори Надя Тончева и Илия Чолаков. Двамата идват в Благоевград, за да разкрият тайната на най-завладяващите ритми.

Голямото танцуване ще започне в залата на „Art&Dance“ в 18.00 часа с урок за децата.

В 19.00 часа дансингът ще бъде запазен за всички останали любители на салсата.

За участие в уроците е необходимо предварително записване. За повече информация – страницата на Танцово училище „Art&Dance“ във фейсбук.

По-късно програмата ще продължи на открито при фонтаните, за да превърне подплощадното пространство в истинско латино парти.

За да се включите във фиестата не са необходими специални танцови умения, а само желание за танцуване и добро настроение.

Надя Тончева и Илия Чолаков са професионални салса танцьори и хореографи, участвали в престижни международни състезания и фестивали.

Надя е дългогодишна сценична партньорка на известния кубински танцьор Раул Торес, а Илия е национален и балкански шампион по салса в категория Соло за 2017 година.

Двамата имат участия в цял свят. Тази събота те идват в Благоевград по покана на Танцово училище „Art&Dance“, за да превърнат съботната юлска вечер в незабравимо изживяване.Югозапад Днес


bottom of page