top of page

Гишетата за обслужване на граждани в Община Благоевград вече ще работят без прекъсване

Една положителна промяна в графика на Община Благоевград: от утре центровете за административно обслужване на граждани ще работят без обедна почивка от 8.00 до 18 часа всеки делничен ден. Предвидени са и други улеснения за гражданите.


Касите към Дирекция „Местни данъци и такси“, гишета „Деловодство“ и отдел „Гражданско състояние“ в общинска администрация ще работят с непрекъснато работно време от 08.00 ч. до 18.00 часа всеки делничен ден. До момента то бе с прекъсване от 12.30 ч. до 13.00 часа.

Промените влизат в сила от понеделник (11 април), а решението е взето от кмета Илко Стоянов като целта е предоставяне на бърза и качествена услуга на гражданите.

Ако има жители, които са влезли на партера в сградата на администрацията преди края на обявеното работно време, но не са обслужени до неговото изтичане, служителите ще продължават да работят до финализиране на процеса.

Достъпът до Центъра за административно обслужване на Общината е улеснен за хора в неравностойно положение и бременни жени. С цел удобство на посетителите в сградата има и обособени места за попълване на документи.


Е. Георгиева,

Югозапад Днес

bottom of page