top of page

Ген. Атанасов и Христо Иванов от Демократична България на посещение в Благоевград

От Демократична България представиха листата си за народни представители в Благоевград днес. На среща със симпатизанти и граждани на Благоевград бяха и съпредседателите на ДБ ген. Атанас Атанасов и Христо Иванов. От коалицията дадоха сериозна заявка за съставяне на правителство в следващия парламент и заявиха, че имат потенциала да се справят с кризата. Вижте още


На посещение в Благоевград днес бяха съпредседателите на ДБ ген. Атанасов и Христо Иванов. "Листата се състои от млади и амбициозни хора, които са поставили за своя цел да подобрят живота у нас. Моля Ви, отново да ни подкрепите с номер 30 в бюлетината", откри събитието първият в листата на ДБ в област Благоевград, юристът Иван Димитров.


"Ние сме тук да помолиме хората от Пиринска Македония да подкрепят нашата листа. Основната ни задача е да бъде съставено мнозинство и работещо правителство. Тежката криза, в която изпадна държавата влияе на всичко. Съвсем искрено, вие познавате нашата политическа сила, ние сме последователни и винаги сме изпълнявали обещанията си", каза ген. Атанасов като подчерта, че се надява в следващия парламент всички ще узреят за това колко е необходимо кризата да бъде преодоляна.

"Тук сме, за да кажем, че отново търсим вашето доверие. Трябва ни амбициозно управление с ясна цел. България може да стане най-доброто място за живеене на Балканите след пет години. Просто трябва амбиция и добър екип, а ние го имаме. Ние винаги сме били тук, това около мен са хора, доказали, че можем да работим за каузи, че изпълняваме ангажиментите си като отбор. Стига експерименти!", каза от своя страна Христо Иванов пред събралите се симпатизанти и граждани.

От Демократична България апелираха избирателите с призивът "Нито глас за Пеевски" и дадоха сериозна заявка за готовност за съставяне на правителство.


Водач на листата в 01 МИР Благоевград е досегашният депутат от ДБ Иван Димитров. Втори е активистът на ДБ от Благоевград Борис Джолев, а трети бизнесменът Владимир Миленков. Единствената жена в листата е еколожката Наталия Попова, която призова избирателите освен ДБ да подкрепят и Лозан Панов за президент на България, подчертавайки, че без съдебна реформа няма развитие.


Вижте цялата листа във видеото тук:

https://www.facebook.com/watch/live/?ref=watch_permalink&v=184624710501242Ц. Митова,

Югозапад Днесbottom of page