top of page

"Възраждане" подкрепи Илко Стоянов за кмет на Благоевград

Председателката на ПП "Възраждане" Цвета Рангелова подкрепи кандидата на ИТН Илко СтояновПП "Възраждане" ще подкрепи Илко Стоянов на изборите в неделя, казаха от ръководството на партията. Председателката на партията Цвета Рангелова, която също беше кандидат-кмет на първия тур на частичните местни избори и спечели над 4 процента от гласувалите в Благоевград заяви, че подкрепата на партията идва след като двете страни са сключили обществен договор, според който ако стане кмет, Илко Стоянов ще трябва да :


Да осигури свободен достъп на гражданите до всички общински служби като се премахнат всички прегради, ограничаващи това им право.

Да има обявено приемно време за гражданите, което да спазва.

Да работи честно, прозрачно и в интерес на гражданите на община Благоевград.

Да организира обществено допитване до гражданите на общината по всички съществени въпроси, свързани с разходи на средства от общинския бюджет.

Да се спре криминалното застрояване на зелени площи.


"ПП Възраждане е партия от народа и ЗА народа, нашата цел не е постове в политиката, политиката за нас е единствено инструмент за участие в управлението за да се промени порочната система", заявиха позицията си до медиите от партията в Благоевград.

bottom of page