top of page

Благоевградския театър с романтична постановка в парк Бачиново

ДТ "Никола Вапцаров" ще изненада зрителите с романтична лятна вечер в парк Бачиново- джаз, вино и театър под открито небе. Постановката "Послепис" ще постави любовните писма на Фрида Кало, Антон Чехов, Джеймс Джойс, Пейо Яворов и др. Любимите актьори на благоевградчани ще четат любовните писма на велики личности на 25, 26 и 28 юни 2021 г. от 21 часа в парк Бачиново

С три вечери под открито небе в парк Бачиново (зоната за барбекю) екипът на театъра очаква своите зрители, за да изпратят заедно сто и първия театрален сезон. „Послепис“ е компилация от най-съкровените обяснения в любов, най-интимните помисли и най-поетичните раздели на някои от най-великите таланти в световната история.


Участват актьорите от Драматичен театър „Никола Вапцаров“- Благоевград: Албена Чобанова, Биляна Дилкова, Гергана Цакова, Мариана Бонева, Недиляна Павлик, Божидар Йорданов, Иван Николов, Йордан Ангелов, Кънчо Кънев, Нено Койнарски.


Силните думи на великите личности ще останат в съзнанието, а емоционалното преживяване ще бъде подсилено от музикалното изпълнение на изключително талантливия Лъчезар Кацарски.


Театър в парка „Послепис“ ще се изиграе в три вечери от 21:00 часа, с които Драматичен театър „Никола Вапцаров“ – Благоевград завършва своята програма за театралния сезон – 25, 26 и 28 юни 2021 г.


Съобразно действащите противоепидемични мерки, местата са ограничени – по 60 места за всяко от представленията. Зрителите могат да закупят своите билети от касата на театъра (всеки делничен ден между 10:00 и 19:00 ч.), онлайн в entase.bg или на място, преди представлението (при наличие на свободни места).

bottom of page