top of page

Благоевградският фестивал The Brava Balkan Fest в село Дъбрава се завръща с богата програма

В два фестивални дни ще протече седмото издание на The Brava Balkan Fest, което стартира на 10 септември в с. Дъбрава. Събитието се организира от Управителния съвет на Асоциацията за европейско развитие на българското село и е подкрепено от Община Благоевград.Първата вечер на сцената ще се качат българската певица и актриса Мила Роберт, хип-хопърът Боро Първи и провокативният изпълнител Иво Димчев.


През втората фестивална вечер, гостите на The Brava Balkan Fest ще могат да чуят рок изпълненията на ”Red Trigger”, “Каторга“, а хедлайнер ще бъде група „Ахат“.


Програмата бе представена обстойно по време на пресконференция от Силвия Домозетска, ръководител направление „Култура“ към Община Благоевград и Росен Георгиев, председател на Управителния съвет на Асоциацията за европейско развитие на българското село.Началото на двете фестивални вечери ще бъде дадено в 19.00 ч., като The Brava Balkan Fest ще бъде открито с атрактивно въздушно шоу.


За любителите на планинското колоездене е подготвена специална писта.


В съпътстващата програма е включен и художествен пленер, ръководен от твореца Живко Янев, като в него могат да се включат децата и младежите, гости на The Brava Balkan Fest.

Традиционно за фестивала в село Дъбрава ще бъдат разположени бали със сено, които допълват визията и служат за импровизирани дивани.

The Brava Balkan Fest е при вход свободен, като са предприети всички необходими мерки за спазване на реда и безопасността на гостите.


bottom of page