top of page

Албина Анева-Томова: Категорично подкрепям Илко Стоянов!

Кандидатът за народен представител от листата на "Изправи се! Мутри вън" в Благоевград и известен адвокат в града Албина Анева- Томова заяви в пост в социалните мрежи, че ще подкрепи Илко Стоянов за балотажа в неделя."Аз категорично подкрепям на балотажа кандидатурата на Илко Стоянов и накратко ще изложа аргументите си. Познавам Илко много отдавна, познавам родителите му- баща му, вече покойник, прекрасен човек и професионалист-д-р Стоянов, майка му-Янка, които са достойни и уважавани хора. Илко израстна пред очите ми като много добър юрист и адвокат,създаде прекрасно семейство с един син!", написа Албина Томова.


"Аз му вярвам и го подкрепям,защото го познавам като добър професионалист и с опит в управлението и твърдя,че не е важна партийната подкрепа и принадлежност, а личните качества на кандидата, а той ги има-човечност,професионализъм и ясна програма! Апелирам да се запознаете с приоритетите и платформата му с ясни и конкретни постижими цели!

Отдавна нашият град не е управляван от юрист,сега е точното време затова,начело да застане можеш и мотивиран за промяна правозащитник!Нека го подкрепим и му дадем шанс да покаже възможностите си! Няма да пиша за другия-вече видяхме колко може!", каза още тя.


Г. Аргиров

bottom of page